Bitsinex I Geleceği Keşfet

bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,989.17 7.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,301.92 1.60%
tether
Tether (USDT) $ 1.00 0.08%
solana
Solana (SOL) $ 111.53 2.61%
shiba-inu
Shiba Inu (SHIB) $ 0.000011 4.09%
usd-coin
USDC (USDC) $ 1.00 0.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.618066 1.09%
xrp
XRP (XRP) $ 0.56562 2.67%
bitcoin-cash
Bitcoin Cash (BCH) $ 295.68 0.06%
litecoin
Litecoin (LTC) $ 73.12 1.46%
stellar
Stellar (XLM) $ 0.119345 2.30%
polkadot
Polkadot (DOT) $ 8.12 2.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.112794 14.92%
decentraland
Decentraland (MANA) $ 0.562859 0.16%
monero
Monero (XMR) $ 135.54 0.71%

KVKK Politikası

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ve Bitsinex.com

“bitsinex.com” olarak kullanıcılarımızın gizliliğine ve kişisel verilerinin korunmasına büyük önem veriyoruz. Bu nedenle Türkiye’de yürürlükte olan Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) hakkında aşağıdaki bilgilendirmeyi yapmak istiyoruz.

KVKK Nedir?

KVKK, kişisel verilerin işlenmesi, saklanması ve korunmasını düzenleyen bir yasadır. Kanun, kişisel verilerin toplanması, işlenmesi ve kullanılmasına ilişkin kuralları belirler ve kişilerin bu verilere erişim haklarını güvence altına alır.

Kişisel Verilerin İşlenmesi

bitsinex.com, kullanıcıların kişisel verilerini sadece belirli amaçlar için işler ve saklar. Bu amaçlar, platformun işleyişi ve kullanıcı deneyimini geliştirmek için gereklidir. Kişisel veriler, kullanıcıların rızası alınarak ve yasal gereksinimlere uygun bir şekilde işlenir.

Kişisel Verilerin Güvenliği

Kullanıcılarımızın kişisel verilerinin güvenliği bizim için önceliklidir. bitsinex.com, bu verileri korumak için teknik ve organizasyonel güvenlik önlemleri alır ve yasal düzenlemelere uyar.

Veri Sahiplerinin Hakları

KVKK, kişisel verileri işlenen kişilere belirli haklar tanır. Bu haklar arasında kişisel verilerinize erişim hakkı, düzeltme hakkı, silme hakkı ve verilerin işlenmesini durdurma hakkı gibi haklar bulunur. bitsinex.com, kullanıcılarının bu haklarını koruma ve uygulama konusunda işbirliği yapar.

Çocukların Verileri

Çocukların kişisel verilerinin işlenmesi konusunda özel düzenlemeler vardır. bitsinex.com, 16 yaşın altındaki çocukların kişisel verilerini koruma amacıyla gerekli önlemleri alır.

İşbirliği

bitsinex.com, kullanıcılarının kişisel verilerini yasal düzenlemelere uygun bir şekilde işler ve korur. Kullanıcılarımızın KVKK ile ilgili haklarına saygı gösteririz ve bu konuda işbirliği yaparız.

KVKK hakkında daha fazla bilgi almak veya kişisel verilerinizi nasıl işlediğimizle ilgili sorularınızı sormak için lütfen bizimle iletişime geçin.

Kullanıcılarımıza ve veri sahiplerine KVKK gerekliliklerine uygun bir şekilde davranmamıza yardımcı oldukları için teşekkür ederiz. Veri güvenliği ve gizliliği, platformumuzun en önemli önceliklerindendir.

Scroll to Top